If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С какъв ключ се сваля гайката под масления филтър на Алфата? Освен с тъп секач с друго не ми идва на ум да я развия. Предполагам понеже постоянно се къпе в масло не би трябвало да е запекла, пък точно под тройника изпуска уплатнението и цапа всичко!
Lancia Dedra 1.6 i.e.
Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V
Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните и сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.
Нещо не се сещам за коя гайка говориш. Винаги има начини свързани с инструменти като френски ключ, много големи клещи тип гарги, клещи чираци и да не продължавам, че ми свършиха културните методи за пред хора .
Гайката е точно отдолу под масления филтър на магистралата. Държи някакъв тройник за който е вързан масления радиатор и още нещо - върху него ляга филтъра. Гайката е подобна на тези нестандартните по велосипедите дето ги слагат.
Lancia Dedra 1.6 i.e.
Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V
Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните и сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.
С най обикновен гаечен ключ, и с камък и тресчотка се развива. Миналата седмица го развивах за да нося алуминевите тръбички които са над филтъра да ги заварят. Няма никви ядове с развиването. Става много лесно, но немога да се сетя с кой номер ключ беше. Ама е голям 20 и нещо.
Нещо не се сещам за коя гайка говориш. Винаги има начини свързани с инструменти като френски ключ, много големи клещи тип гарги, клещи чираци и да не продължавам, че ми свършиха културните методи за пред хора .
Comment